ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

Міжнародній День Толерантності відзначається 16 листопада в усіх країнах світу. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО, проголошеному в Декларації принципів терпимості. У цій декларації йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхньої віри, етнічної належності чи кольору шкіри. Навчання починається з дітей, яких варто вчити не просто бути «такими як всі», а, поважаючи інших, висловлювати свою точку зору та відстоювати власну позицію.

Щороку у Біловізькій школі І-ІІІ ступенів проводиться Міжнародний День Толерантності. Під керівництвом практичного психолога Рябущиць Н.Г. та педагога-організатора Кулакевич О.А., соціального педагога Герасимчук Л.В. .Цього року учні школи взяли участь у виховних заходах «Світ починається з мене», «Толерантність». Була проведена інформаційна хвилинка для учнів 5-11-х класів. Учні на листочки писали якості толерантної людини, які допомагають їм спілкуватися з іншими.

Сподіваємось, що для учнів школи таке дійство було корисним та повчальним. Організатори свята продумати все в деталях . Можемо сказати, що все вдалось!

Кiлькiсть переглядiв: 33

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.