ТИЖДЕНЬ ФІЗИКИ ТА АСТРОНОМІЇ

/Files/images/DSCN054700.pngТИЖДЕНЬ ФІЗИКИ ТА АСТРОНОМІЇ

З 16 по 20 листопада 2020 року в Біловізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів вчителем фізики Никитюк В.О. був проведений тиждень фізики та астрономії, мета якого підвищити інтерес до вивчення фізики та астрономії, збагатити кругозір та інтелект учнів додатковими знаннями. Протягом тижня в доступній ігровій формі проводилися заходи з фізики та астрономії. В понеділок (16.11) відбувся конкурс на кращу стінгазету. Найкращі плакати були у 8 класі (І місце), у 10 класі (II місце), в 9 класі (III місце) та проходив конкурс рефератів «Відомі українські фізики» в якому І місце отримала Левківська Валерія (9 клас). У конкурсі малюнків «Фізика навколо нас» перемогу здобула Будкіна Софія, учениця 7 класу.

1. У вівторок (17.11) проходив позакласний захід «Таємниці фізики» в якому перемогли Коханевич Федір та Коханевич Євгеній.

3. В середу (18.11) було проведено фізичний брейн-ринг «Знавці фізики» між учнями 9 – 11 класів. Перемогу здобула Павлушенко Карина (10 клас).

4. В четвер (19.11) проходила інтелектуальна вікторина «Загадки зоряного неба». Перемогла команда «Астероїди» - 10 клас.

5. П’ятниця (20.11) стала завершенням тижня, в цей день відбувся перегляд фільму «Створення сонячної системи». Активну участь у проведенні тижня фізики та астрономії взяли учні 7, 9, 10 та 11 класів. Переможці були нагороджені грамотами та солодкими призами.

Кiлькiсть переглядiв: 31

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.